///**/

Servicii Spitalul Zetta

Liposculptura sanilor

Liposculptura sanilor este o modalitate foarte cunoscuta de a reduce marimea sanilor fara a lasa cicatrice si fara timpi indelungati de recuperare. Liposculptura este o procedura recomandata femeilor multumite de forma sanilor lor, dar care doresc o reducere a dimensiunilor, cu 30 pana la 50 de procente.

In decurs de cateva zile de la operatie, pacientii isi pot relua viata normala.

In cadrul interventiei de liposculptura se foloseste un tub foarte subtire (canula) pentru indepartarea tesutului adipos din interiorul sanilor. Acesta canula este suficient de mica incat sa fie inserata prin puncte de incizie extrem de mici si precise, cea ce inseamna ca nu sunt efectuate taieturi sub piele. Astfel, procedura de liposculptura tumescenta a sanilor nu va genera cicatricele altor proceduri chirurgicale efectuate la nivelul sanilor si este necesara doar o anestezie locala.

Indepartarea tesutului adipos mamar este o optiune atat pentru femei, cat si pentru barbati, si poate creste increderea in sine a pacientului, reducand totodata si durerile de spate. In majoritatea cazurilor, liposculptura mamara va avea un impact minim asupra pozitionarii sanilor, dimensiunea finala a acestora fiind greu predictibila. In cazul in care se doreste obtinerea unei dimensiuni exacte si pozitionarea mameloanelor, este recomandata o interventie de reducere a sanilor.