///**/

Servicii Spitalul Zetta

Aqua Gold Fine Touch

Aqua Gold Fine Touch este o procedură minim-invazivă care implică injectarea unui cocktail personalizat în piele folosind un dispozitiv special de microneedling. Această procedură este unică datorită microacelor placate cu aur aflate în interiorul dispozitivului. Microacele placate cu aur au rolul de a introduce cocktailului personalizat în piele, dar și pentru a stimula producția de colagen și elastină.

Această procedură este recomandată persoanelor care doresc să își îmbunătățească aspectul general al pielii, reducând porii, petele, ridurile fine și alte imperfecțiuni ale pielii. Este o metodă ideală pentru cei care doresc să obțină un aspect tânăr și luminos al pielii, fără a recurge la proceduri invazive ce au perioade lungi de recuperare.

Aqua Gold Fine Touch este folosit în principal pentru a trata:

  • Ridurile fine (procedura poate ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor prin injectarea soluției personalizate în piele, ceea ce stimulează producția de colagen și elastină)

  • Porii dilatați (Aqua Gold Fine Touch poate ajuta la reducerea dimensiunii porilor, făcând pielea să pară mai netedă și mai uniformă.

  • Pielea neuniformă (procedura poate fi utilizată pentru a uniformiza aspectul pielii, eliminând petele și reducând aspectul zonelor cu hiperpigmentare)

  • Pielea uscată sau deshidratată (Aqua Gold Fine Touch poate ajuta la hidratarea pielii, făcând-o să pară mai catifelată și mai luminoasă)

  • Acneea (procedura poate fi folosită pentru a reduce aspectul acneei și a cicatricilor post-acnee, stimulând procesul natural de regenerare a pielii)

Beneficiile procedurii Aqua Gold Fine Touch includ:

  • Rezultate immediate (rezultatele procedurii pot fi observate imediat după tratament, iar efectele se vor intensifica pe parcursul a câtorva zile)
  • Procedură rapidă și nedureroasă (procedura durează aproximativ 30 de minute și este practic nedureroasă)
  • Fără perioadă de recuperare (nu este necesară o perioadă de recuperare după procedură, astfel că pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite imediat după tratament)
  • Tratament personalizat (soluția injectată poate fi personalizată pentru fiecare pacient în parte, în funcție de nevoile și preferințele individuale)
  • Rezultate de durată (rezultatele procedurii pot dura până la 3 luni, în funcție de tipul de soluție utilizată și de tipul de piele al pacientului)

 

Aqua Gold Fine Touch este o procedură minim-invazivă, eficientă și sigură, care poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii. Dacă doriți să aflați mai multe detalii nu ezitați să ne contactați aici.