///**/

Servicii Spitalul Zetta

Injectare acid hialuronic

Acidul hialuronic – conturul si marirea buzelor

Acidul Hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in organism si care are capacitatea de a retine apa, ajutand pielea sa ramana ferma si hidratata. Formula sa sintetica, artificiala este folosita in componenta fillerelor (substante de umplere) dermice la tratamentele cosmetice injectabile. Buzele marite in volum cu acid hialuronic sunt deplin hidratate si au un contur uniform, cu corectii de asimetrie. Ele sunt unul din simbolurile anatomice ale frumusetii.

La ce mai este utilizat acidul hialuronic

Acidul Hialuronic este utilizat si in terapiile anti-imbatranire (anti-aging), in special pentru eliminarea ridurilor, in special ridurile din santurile nazo-labiale si ridurile verticale de deasupra buzei superioare. De asemenea, se apeleaza la acid hialuronic pentru umplerea unor depresiuni ale pielii sau pentru conturarea fetei. Spitalul Zetta foloseste cele mai bune branduri de acid hialuronic pentru deplina reusita a interventiilor.

Avantajele folosirii injectiilor cu acid hialuronic

La fel ca alte tipuri de fillere dermice, injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate in chirurgia estetica pentru corectarea pierderii de volum a buzelor. In mod specific, acestea ofera urmatoarele avantaje:

Buze carnoase

Cand sunt efectuate de un medic experimentat de la Spitalul Zetta, injectiile cu acid hialuronic vor transforma buzele tale redandu-le vigoarea. Vor deveni mai carnoase, mai ferme, cu contur bine definit, cu aspect tineresc. Forma buzelor va iesi in evidenta dintr-o privire.

Riduri reduse

Injectiile cu acid hialuronic pot fi utilizate si la diminuarea aparitiei liniilor dermice sau a ridurilor din jurul gurii. Daca in mod natural acestea apar ca urmare a gravitatiei si a pierderii elasticitatii pielii, unele sunt si provocate de fumat, ras etc.

Cat dureaza procedura in sine
(injectarea propriu-zisa)

Injectarea acidului hialuronic in buze nu presupune internare. Procedura este lejera, blanda datorita cremei anestezice aplicate in prealabil. Se poate amorti zona, in cazul pacientilor sensibili, si cu ajutorul unei injectii. Totul dureaza intre 10 si 30 de minute in functie de volumul de acid hialuronic introdus si de zona tratata. Medicul de la Spitalul Zetta aplica liniar in piele, de jur imprejurul buzelor, cantitati mici si bine calculate de acid hialuronic avand efect de ridicare si de netezire. Se foloseste un ac foarte subtire, extrem de fin.

Rezultate imediate

Injectiile cu acid hialuronic la nivelul buzelor isi fac efectul imediat dupa aplicare. Asta vine sa satisfaca dorintele pentru cei care cauta rezultate rapide. Efectele asupra ridurilor si liniilor dermice pot dura pana la 12 luni, iar in cazul buzelor – care sunt bogat vascularizate – in jur de 3-4 luni. Nu apar alergii pentru ca acidul hialuronic este tolerat foarte bine de corp.

Spitalul Zetta foloseste cele mai bune branduri de acid hialuronic

Mai mult, produsele ce urmeaza a fi utilizate in cazul procedurii sunt desigilate de fata cu pacientii. Acidul hialuronic e depozitat in conditii perfecte, la temperatura optima, in conditii de siguranta 100%. Exista diferite formule avand densitate in functie de zona unde trebuie aplicate.

Contraindicatii marire buze cu acid hialuronic

Acidul hialuronic nu se injecteaza in zone cu procese inflamatorii sau infectioase. 

Procedura nu se recomanda pacientilor care sufera de:

– epilepsie (netratata);
– hipersensibilitate la acidul hialuronic sau la lidocaine;
– tendinta de a dezvolta cicatrici hipertrofice;
– porfirie.

Gravidele si femeile care alapteaza nu trebuie sa apeleze la interventii cu acid hialuronic.

Posibile efecte secundare

Injectiile cu acid hialuronic in buze pot genera anumite efecte secundare precum: roseata, edem, durere la presiune dupa injectare. Hematoame, noduli, pete sau decolorarea zonei injectate. Foarte rar necroze si abcese.

Daca doresti sa apelezi la o procedura de marire buze prin injectare de acid hialuronic, te invitam la un consult in Spitalul Zetta pentru a discuta in prealabil cu medicul specialist despre volumul dorit si orice alte detalii cu privire la aceasta interventie.