///**/

Servicii Spitalul Zetta

Microneedling cu Dermapen 4

Microneedling cu Dermapen 4 este o procedura inovativa minim invaziva de rejuvenare si regenerare a pielii. Tratamentul este recomandat tuturor tipurilor de piele si poate fi folosit pe diverse portiuni ale corpului, cum ar fi fata, decolteu, maini, scalp etc. Acesta induce formarea colagenului prin practicarea de microintepaturi repetitive cu microace sterile.

Dermapen 4 creeaza milioane de canale fractionare fine, pana la 104% mai rapid decat alte dispozitive cu microace. Rezultatul acestei proceduri are ca rezultat o productie crescuta de colagen si elastina, regenereaza, retextureaza si reinnoieste pielea.

Datorita micro-conductelor produse in timpul procedurii, se pot aplica in timpul sau imediat dupa terapie, creme si substante active ce au absorbtie sporita prin epiderm.

Cand este recomandat microneedlingul cu Dermapen 4?

Aceasta procedura este recomandata pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:

 • Linii si riduri fine
 • Acnee
 • Cicatrici
 • Alopecie
 • Pigmentare
 • Pori dilatați
 • Vergeturi
 • Intarirea pielii

Si nu se rezuma doar la tratarea acestor probleme. Pentru mai multe detalii despre afectiunile care pot fi tratate prin microneedling cu Dermapen 4, intrebati medicul specialist.

Beneficii

Dupa microneedling cu Dermapen 4 va veti bucura de o piele tonica, luminoasa si ferma. Acest tratament poate reduce cicatricile deprimate si poate diminua ridurile  prin umplerea acestora cu colagen si elastina, elemente natural produse de pielea dumneavoastra. Aceasta procedura imbunatateste calitatea tegumentului si poate fi asociata cu alte terapii de rejuvenare.

Contraindicatii microneedling cu Dermapen 4

 • Tratament cu Roaccutane (Isotretitoina) in ultimele 3 luni
 • Radioterapie in ultimul an in zona ce urmeaza sa fie tratata
 • Infectie, afectiune sau herpes la nivelul pielii zonei ce urmeaza sa fie tratata
 • Femeile gravide sau care alapteaza
 • Antecedente de cicatrici hipertrofice sau cheloide sau probleme de cicatrizare

Riscuri

Microneedling cu Dermapen 4 este o procedura cu o rata scazuta de riscuri sau reactii adverse.

Cea mai frecventa reactie adversa raportata este eritemul (roseata) si iritatia. Acestea sunt tranzitorii, urmand sa dispara in urmatoarele ore. Hiperpigmentarea este raportata in cazul persoanelor cu tenul inchis.

Recuperare dupa microneedling cu Dermapen 4

Imediat post-microneedling, zona tratata vi se va inrosi si va fi usor umflata.

In primele ore dupa procedura cu Dermapen 4, veti avea un discomfort asemanator celui resimtit in cazul expunerii prelungite la soare. Veti simti pielea uscata si sensibila la atingere. Pielea se va atinge doar cu maini curate, igiena zonei tratate se face cu apa si sapun cu pH neutru. Modificarile post-microneedling se vor diminua progresiv.

Nu este indicat sa luati in urmatoarea saptamana antiinflamatoare, sa aplicati gheata sau Arnica, acestea interferand cu procedul natural inflamator care este normal si de asteptat dupa aceasta procedura.

Se recomanda evitarea expunerii directe la soare pentru 2 saptamani si evitarea saunei sau bailor fierbinti in primele 48 de ore dupa microneedling cu Dermapen 4. Machiajul se poate aplica la minin 24 ore post-procedura. Aplicati creme cu factor mare de protectie solara (peste 30 SPF).

Daca va confruntati cu riduri fine, acnee, cicatrici, vergeturi sau caderea parului, nu ezitati sa consultati un medic specialist din cadrul Spitalului Zetta pentru a vedea daca un tratament cu microneedling cu Dermapen 4 vi se potriveste!