///**/

Servicii Spitalul Zetta

Laser CO2

Laserul CO2 este unul dintre cele mai avansate și inovatoare tehnologii și este utilizat cu succes în tratarea cicatricilor, ridurilor fine, acneei, petelor solare, vergeturilor și multe alte afecțiuni ale pielii.

Tratamentul cu laser CO2 este o modalitate eficientă de a obține o piele mai tânără și mai netedă, într-un mod sigur și fără durere. De asemenea, procedura este minim invazivă și poate fi efectuată rapid, iar perioada de recuperare este foarte scurtă. Rezultatele sunt vizibile imediat și se îmbunătățesc pe parcursul timpului, întrucât stimulează producția de colagen și elastină în piele.

Procedura cu laser CO2 este una dintre cele mai avansate și eficiente metode de îngrijire a pielii disponibile în prezent, fiind utilizată cu succes în tratarea multor afecțiuni ale pielii.

Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestei proceduri:

  • Reducerea ridurilor fine: laserul CO2 poate fi folosit pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele, ceea ce poate reduce aspectul liniilor fine
  • Tratarea cicatricilor: laserul CO2 poate fi utilizat pentru a reduce aspectul cicatricilor, inclusiv a cicatricilor post-acnee și a celor post-chirurgicale.
  • Eliminarea petelor solare și a altor leziuni ale pielii: laserul CO2 poate fi folosit pentru a elimina petele solare, angioamele, keratozele seboreice și alte leziuni ale pielii.
  • Îmbunătățirea texturii pielii: prin îndepărtarea celulelor moarte și stimularea producției de colagen și elastină, laserul CO2 poate îmbunătăți textura pielii, făcând-o mai netedă și mai uniformă.
  • Reînnoirea pielii: laserul CO2 poate ajuta la îndepărtarea pielii uscate și aspre, făcând-o să pară mai luminoasă și sănătoasă.
  • Îmbunătățirea aspectului vergeturilor: laserul CO2 poate fi folosit pentru a reduce aspectul vergeturilor, prin stimularea producției de colagen și elastină în piele.

Modul fracțional al laserului CO2 tratează cicatrici (atrofice, post-acnee sau chirurgicale), vergeturi, riduri fine și profunde, pori dilatați și îmbunătățește textura pielii

Modul chirurgical al laserului CO2 poate elimina cu ușurință papiloamele cutanate, acele excrescențe ale pielii hiperpigmentate, localizate cel mai frecvent la nivelul pliurilor. După ce se evaluează dermatoscopic leziunile pielii, se intervine cu ajutorul laserului CO2 pentru îndepărtarea papiloamelor. Această procedură este o variantă rapidă, minim-invazivă de tratare a problemelor de la nivelul pielii și se efectuează sub anestezie locală.

În general, procedura cu laser CO2 poate fi utilizată pentru a îmbunătăți multe aspecte ale pielii, făcând-o să pară mai tânără, mai netedă și mai sănătoasă. Este o opțiune excelentă fără a fi nevoie să recurgeți la intervenții chirurgicale sau cu perioade de recuperare lungi.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre tratamentul cu laser CO2 și cum poate această tehnologie să vă ajute să vă îmbunătățiți aspectul pielii, ne puteți contacta aici.