///**/

Servicii Spitalul Zetta

Injectare toxina botulinica

Injectarea cu toxina botulinica este un procedeu estetic non-invaziv care reduce sau elimina cutele si ridurile orizontale de la nivelul fruntii, ridurile de incruntare dintre sprancene si ridurile din jurul ochilor, denumite si „laba gastii”.

Astazi, oamenii au o speranta de viata mult mai mare, duc o viata plina, activa, si isi doresc ca aspectul fizic sa reflecte tineretea interioara. toxina botulinicaul este una dintre cele mai importante substante care si-au facut aparitia in domeniul reintineririi (rejuvenarii) faciale. Clasata imediat dupa liftingul facial, aceasta substanta este cea mai populara modalitate de a reduce ridurile.

Toxina botulinica de tip A si toxina botulinica de tip B sunt, ambele, substante purificate, derivate din bacteria Clostridium Botulinum. Injectiile cu aceste substante blocheaza terminatiile nervoase ale muschilor si genereaza o relaxare locala, diminuand astfel ridurile faciale

Toxina botulinica poate fi utilizata ca tratament al ridurilor din urmatoarele zone:

  • Frunte
  • Ochi
  • Gat

De asemenea, botoxul are o buna intrebuintare si in tratamentul hiperhidrozei (transpiratie excesiva), ce poate fi plantara, palmara sau axilara.