///**/

Spitalul ZETTA

O „COMPANIE” A PACIENTILOR

Descriere

Grija fata de Oameni este baza existentei noastre. Pe de o parte, stim ca ceea ce facem trebuie sa raspunda nevoilor de sanatate, mandrie si stima de sine ale pacientilor. Pe de alta parte, exista mereu responsabilitatea fata de actul medical la cele mai inalte rigori. Nu putem atinge aceste tinte decat daca suntem dedicati total si egal fiecarui semen care ne trece pragul.

Citeste mai mult

Contribuim la constructia armoniei si a echilibrului pe care pacientii nostri le cauta in procesul de consolidare a stimei de sine. Cautarea celei mai bune forme posibile nu reprezinta un moft sau un demers frivol, ci este una dintre bazele increderii in fortele proprii. Suntem partasi la acesta evolutie cu toata responsabilitatea, indiferent daca este vorba despre interventii minore sau despre reconstructii complicate de tesuturi.

Lucram impreuna, 54 de angajati si peste 50 de colaboratori. Incercam sa imbinam utilul cu placutul, pasiunea cu datoria, este un exercitiu necesar. Specialitatile noastre de baza, diferite, se ingrijesc onest de Oameni aducandu-le experiente valoroase, dar nu ar putea performa fara suportul partenerilor si al contributorilor.

ADN-ul profesional al Spitalului Zetta:

ZETTA = 1021 = 10007

descrie ambitia noastra de a fi mereu peste calificativul maxim

Diferentiatori

CU CE NE DIFERENTIEM?

Zetta inseamna o echipa exceptionala de creatori si de furnizori de solutii moderne pentru sanatate, cu experienta adunata in zeci de mii de ore de operatii sofisticate. Medicii nostri sunt autori a numeroase lucrari si studii, contributori la congrese internationale, la curent cu cele mai noi practici.

Spitalul detine tehnologie de ultima generatie, selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Mediul Zetta inseamna cea mai buna experienta posibila. De la consultatii si anestezie pana la recuperare totul este integrat intr-un design modern, minimalist.

Ne place sa ne implicam, dar pastram distanta ceruta de profesia care ne impune empatie, onestitate si fair-play. Acolo unde lucrurile nu sunt clare investigam pentru a afla mai mult. Respectam mereu dreptul la integritate al oricarei persoane. Schimbam idei cand punctele noastre de vedere clarifica lucrurile. Inainte de toate acestea, facem!

Spital

ZETTA are aproape 10 de ani de existenta. Am plecat de la o clinica tip boutique in anul 2012 si am devenit cel mai mare spital privat de chirurgie plastica din Romania. In acest timp tratamentele medicale au evoluat permanent adaptand noi tehnologii, instrumente si molecule. De aceea oferim o gama tot mai larga de servicii.

Avem, sub un singur acoperis si cu o unica identitate, activitati multiple. Aceasta diversitate performanta in crestere va fi rezultatul unei preocupari constante si sanatoase. E un scop in sine sa ne folosim cunostintele si resursele in asa fel incat sa devenim si sa ramanem un model de succes.

In Spitalul Zetta se pot rezolva, in conditii de siguranta, de confort si de maxima predictibilitate a rezultatelor, atat cazuri obisnuite cat si situatii complexe. Aici este locul unde au fost realizate numeroase premiere pentru Chirurgia Plastica din Romania.

Suntem siguri ca vom alege calea corecta echilibrand specializarea si diversificarea. Tot ceea ce vom face bine ne va asigura respectul pacientilor, al partenerilor si al contributorilor. Ne dorim sa ocupam pozitii de top in toate specialitatile abordate. In acelasi timp suntem deschisi catre noi oportunitati care sa ne asigure o crestere sanatoasa si o pozitie stabila.

SUCCESUL NOSTRU

Rezultatele financiare sunt importante. Asta inseamna sa avem o balanta pozitiva si sa incurajam un mediu de lucru eficient. In acest fel nu suntem expusi compromisurilor.

Succesul financiar este baza existentei noastre. In cele din urma acesta se traduce prin profit. El ne castiga increderea pacientilor, asociatilor si a sponsorilor-parteneri, iar asta ne da libertate de actiune si de inovatie, plus puterea de a ne sustine activitatile si dezvoltarea. Toate serviciile si proiectele pot fi evaluate in functie de parametri financiari.

Citeste mai mult

Profitabilitatea trebuie sa ia in calcul doua tipuri de factori: cei concreti (cresterea, vanzarile, rata profitului) si cei subtili (inovarea, responsabilitatea sociala, stabilitatea echipei de profesionisti).

Fiecare coleg, colaborator si asociat contribuie la succes. Acesta nu este o intamplare, ci rezultatul unor eforturi remarcabile. Beneficiile directe sunt salariile competitive si siguranta locului de munca, investitiile in adaugarea de competente si motivarea. Satisfactia angajatilor si reputatia institutiei fac parte din valorile corporatiste ale Spitalului Zetta.

MUNCA NOASTRA

Ne asteptam ca angajatii Zetta sa-si asume obiective inalte. Libertatea de actiune si calitatile profesionale pe care le au le asigura toate premisele pentru aceasta.

Avem incredere in capacitatea si dorinta fiecarui coleg de a folosi libertatea in luarea deciziilor pentru binele institutiei. Vom practica mereu un stil de lucru relaxat, cu mai putina autoritate ierarhica formala si cu mai multa delegare a responsabilitatilor.

Citeste mai mult

De la colegii nostri asteptam sa manifeste curiozitate, sa iubeasca ceea ce fac si sa ne respecte pacientii, misiunea si viziunea. Fiinta umana este si trebuie sa ramana in centrul atentiei. Iar acolo unde este vorba de oameni este loc si de o abordare mai emotionala. Pentru noi medicina este si o chestiune care tine de suflet.

In Spitalul Zetta toti angajatii trebuie sa se simta valorosi, sa realizeze ca lucreaza intr-un cadru unde li se fructifica ideile. In acest sens incurajam implicarea, iar atitudinea si integritatea sunt criterii definitorii.

Suntem suporterii exprimarii propriilor opinii, ai tolerantei fata de ideile altora, ai acceptarii unui mod diferit de rezolvare a situatiei.

Unitatea in diversitate ne caracterizeaza, iar rezultatul este gama larga de tratamente si activitati pe care le vom lansa. Suntem (probabil) singura clinica de profil care are trei coordonatori de pacienti care incearca sa preia toata relatia nemedicala pre- si post- operatorie cu acestia. Fiecare pacient are un navigator dedicat care ii cunoaste toate datele si ii va sta la dispozitie 24/24.

PACIENTII NOSTRI

Acestia sunt ratiunea existentei noastre. Pare de la sine inteles, dar deseori (in alte locuri) se trece cu vederea acest aspect important. Satisfactia oamenilor se traduce in incredere si este decisiva pentru succesul nostru.

Oamenii sunt pentru noi un capital de nepretuit. Fara ei, nici bunul renume si nici sponsorizarile nu sunt sustinute, generate. Nu trebuie sa pierdem din vedere niciun moment acest lucru in agitatia  activitatii de zi cu zi. Loializarea acestora este o responsabilitate ce-i revine direct managementului.

Activitatile noastre pot fi considerate bune doar daca sunt relevante pentru vietile oamenilor si usor de retinut. Mai mult, trebuie croite in asa fel incat sa atraga in mod natural atentia partenerilor. Punem suflet in tot ce facem si, mai mult, credem pe bune in responsabilitatea sociala: 10% din activitatea Spitalului Zetta este pro-bono.

Citeste mai mult

Stim ca o vizita la spital inseamna si stres. Pentru a-l elimina inconjuram oamenii cu tandrete, ii tratam ca pe niste prieteni sau ca pe rude. Asistentele noastre au, pe langa experienta, si empatie. Fiecare a fost selectata de dr. Dragos Zamfirescu cu atentie pentru a oferi nu doar grija la cel mai inalt nivel, ci si maxima afectiune.

Conceptul Spitalului si designul interior au pornit de la ideea de intimitate, de caldura, de modernitate minimalista. Liniile fluide si lumina fac ca orice spatiu sa para familiar dintr-o privire. Ne consideram o clinica-boutique in care oamenii vin si pentru a-si genera amintiri de neuitat.

Vom detine mereu controlul datorita pregatirii noastre, care ne face sa fim rationali si sa avem reactii rapide si decizii corecte. Suntem onesti cu pacientii, colaboratorii si partenerii, carora le oferim zilnic cu mandrie si stil servicii deosebite.

MEDICINA NOASTRA

Sanatatea este prin excelenta cea mai mare avere a oricarei fiinte. Orice inadecvare sau deviere de la pastrarea ei poate avea efecte nefaste. Ne dorim cu putere ca acest bun de nepretuit sa isi afle curatorii printre noi. De aceea munca noastra sta uneori sub semnul freneziei.

Criteriile-cheie ale calitatii in medicina sunt cunoasterea, tehnologia, empatia, forta succesului si increderea, mereu orientate spre nevoile pacientilor.

In Spitalul Zetta isi desfasoara activitatea doar medici de top din fiecare specialitate. Toti au fost selectati de dr. Dragos Zamfirescu dupa criterii de competenta profesionala, etica, dedicare, capacitate de efort. Exista medici primari cu foarte mare experienta, la varsta de maxima performanta, aflati probabil in varful carierei profesionale. Dar sunt si medici specialisti tineri, varfuri ale generatiei lor, in majoritatea cazurilor formati sub influenta dr. Zamfirescu.

Citeste mai mult

In mod particular pentru peisajul clinicilor din acelasi domeniu, la Zetta exista o comisie multidisciplinara care analizeaza – suplimentar fata de medicul curant – toate cazurile ce vor fi operate. Indicatia operatorie si de tip anestezie, planul chirurgical (si cel oncologic, la nevoie), riscurile interventiei etc sunt evaluate atent in perspectiva si in context.

Identitatea ne va fi strans legata de increderea in valorile nobile ale profesiei: implicarea, empatia, grija, cunoasterea, adaptarea. Pe ele vom grefa abilitatile cunoscute: creativitate, talent, inovatie

Viteza schimbarii in zona medicala este foarte rapida. Apar furnizori in formate noi, tehnologia se dezvolta continuu. Trebuie sa fim la curent cu noutatile si sa fim flexibili cand trebuie sa pasim pe drumuri inca nebatute.

La Zetta aparatura si consumabilele medicale sunt achizitionate doar de la liderii mondiali. Folosim numai materiale si substante certificate de studii relevante dupa minim cinci ani de la introducerea pe piata. Toate ofera garantiile maxime existente in domeniu.

Luptam pentru calitate si deseori resimtim presiuni variate. Nu e usor, dar aceasta este valoarea care ne asigura credibilitatea si succesul.

CREDIBILITATEA NOASTRA

Este cea mai importanta parte din capitalul nostru iar profitul direct este increderea celorlalti in noi.

Vom lua mereu cele mai bune decizii pentru pacienti, e indiscutabil; dar le vom prezenta realitatea in mod transparent. Pentru noi corectitudinea joaca un rol esential.

Citeste mai mult

Credibilitatea este o valoare deosebita. Ea ne poate caracteriza doar atat timp cat incercam in fiecare zi sa fim onesti cu noi insine si loiali adevarului si ne convingem pacientii ca suntem competenti in ceea ce facem.

Nu vor exista constrangeri in cadrul Zetta, in afara celor ce tin de rigorile profesiei. Singurul lucru care trebuie respectat e integritatea. Daca lucram onest si calitativ rezultatele vor aparea.

Contactul nostru cu realitatea va fi unul direct; vedem, intelegem si actionam; de aceea ne vom implica social – fundatii, donatii, campanii de constientizare etc.

CREDIBILITATEA NOASTRA

Evenimentele si actiunile noastre sunt foarte importante pentru viata pacientilor pentru ca deseori noi suntem cei care modelam, intarim sau chiar discreditam ori diminuam curente de opinie. Asadar, responsabilitatea pe care o purtam este mare.

Citeste mai mult

Medicina creeaza identitate sociala si ii stimuleaza pe oameni sa sa se dezvolte si sa-si creasca stima de sine. Importanta ei e imensa; trebuie privita nu doar ca fenomen social, ci si ca o necesitate. Pentru ca societatile devin tot mai mari, mai complexe si mai deschise este tot mai dificil sa te orientezi. In acest context comunicarea valorilor si a informatiilor devine cronic foarte importanta.

Suntem constienti de puterea noastra de influenta in domeniul nostru. Tocmai de aceea, un auto-control real si deschiderea catre noutate venita din exterior sunt foarte importante pentru noi. Transparenta este importanta si va fi maxima, ca un exercitiu cronic de onestitate.

Institute Zetta

Institutul Zetta de Microchirurgie Reconstructiva

  • Centrul de Microchirurgie a Limfedemului
  • Centrul de Microchirurgie Reconstructiva a Feței
  • Centrul de Microchirurgie Reconstructiva a Membrului Inferior

Institutul Zetta de Chirurgia Membrului Superior

  • Centrul de Chirurgia Mainii
  • Centrul de Chirurgia Umarului
  • Centrul de Chirurgia Plexului Brahial

Institutul Zetta de Chirurgia Reconstructiva a Sanului