///**/

Spitalul ZETTA

Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Misiunea noastra este sa producem, sa sprijinim si sa diseminam acte si informatii medicale corecte, moderne, relevante si variate; sa sustinem si sa promovam valorile, cultura si istoria profesiei. Fundamentul Zetta este grija fata de semeni, sustinuta de calitatea tratamentului si de autoritatea stiintifica. Asta e garantia ca oferim ce avem mai bun; motivul nostru de a exista.

Citeste mai mult

Credem ca fiecare consultatie modeleaza dezvoltarea personala, de aceea ii inspiram pe oameni sa-si deschida sufletele. Vorbim despre ceea ce vedem, informam despre ceea ce simtim. Intelegem nevoile pacientilor si ale partenerilor nostri, cu care interactionam permanent. Ii ajutam sa isi atinga potentialul maxim si starea de bine. Oferim incredere si expertiza intr-un concept unic de ingrijire fara cusur. Punem suflet in tot ce facem; de aceea indraznim sa credem in directia buna, sa cream si sa dezvoltam comunitati.

Viziune

Viziunea noastra este sa fim in specialitatile Zetta platforma medicala preferata si de referinta din Romania. Vrem sa jucam cu mandrie un rol major si sa consolidam credibilitatea profesiei aducand inspiratie si inovatie, impunand standarde inalte.

Citeste mai mult

Ne propunem sa fim surprinzatori. Sa oferim mereu o interpretare ireprosabila fata de ceea ce are sens in medicina. Dar asta nu va fi singurul nostru element diferentiator. Suntem la curent cu trendurile, credem in calm si in modernitate. Cine tinde catre perfectiune va gasi in noi un prieten; poate singurul. Pacientii devin partenerii nostri implicati in ceea ce facem, nu doar niste accesatori de servicii. Iar colaboratorii sunt parte din echipa noastra largita. A face bine inseamna a mobiliza resurse pentru a crea valoare pentru cat mai multi oameni. Stim ca avem o importanta decisiva pentru multe destine si asa va fi mereu.

Spitalul ZETTA

Valorile Zetta

Acestea sunt credintele care definesc Spitalul Zetta. Un decalog de principii dupa care traim si muncim, afirmate direct si curajos. Nu-s doar niste randuri scrise interesant; noi stim ce anume ne uneste cu pacientii si intre noi, dar si ce ne face sa evoluam. Acest liant ce solidifica spiritul Zetta se bazeaza pe grija fata de semeni, traditie, calitate si responsabilitate. Sentimentul de a fi parte din echipa noastra se transmite din om in om mai mult decat orice program sau strategie.

Credibilitate

Este cea mai importanta avere a unei institutii medicale. Toti angajatii si colaboratorii Zetta sunt angrenati 100% la potential maxim in ceea ce fac. Echipa noastra este compusa din profesionisti redutabili, selectati dupa cele mai inalte rigori, capabili sa faca fata oricarei provocari. Toate serviciile pe care le oferim sunt bazate pe cele mai inalte standarde existente.

Integritate

Suntem onesti, corecti, responsabili si deschisi. Ne tinem de cuvant. Oferim incredere si siguranta printr-un comportament etic si in temeiul legilor, normelor si procedurilor. Mereu facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram determinarea, onestitatea si obiectivitatea in orice interactiune.

Pasiune

Ne place si ne pasa de ceea ce facem si suntem dornici sa contribuim la binele pacientilor. Stim ca fara cunoastere si fara profunzime nu poate exista progres. Avem abilitatea de a ne adapta strategiile, deciziile si actiunile in functie de circumstante. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele si le inducem celor din jur sentimentul de implicare. Atentia acordata detaliilor ne aduce distinctie.

Respect

Oferim respect inainte de a-l pretinde si ne onoram promisiunile. Ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim sa fim tratati. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar au un caracter bun si puternic. Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente.

Performanta

Determinarea si dorinta de a reusi sunt caracteristicile de baza ale angajatilor nostri. Ne folosim bunele competente, aptitudini si abilitati pentru a crea nevoi si loializare. Aceste elemente vitale ale culturii Zetta ne incurajeaza sa acceptam provocari si sa oferim rezultate. Calea catre excelenta ne defineste in tot ceea ce facem.

Discernamant

Ne straduim sa avem mai putine reguli, mai multe principii si sa fim rezonabili. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand conjunctura pare neclara. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere.

Colaborare

Fiecare coleg are importanta in lantul de succes, dar credem in bucuria muncii in echipa; echipa este mai mult decat suma valorilor indivizilor. Cand apar contradictii aducem argumente solide si avem in vedere esenta problemei. Nu condamnam greseala, dar consideram o greseala a nu oferi sau cere ajutor atunci cand este necesar. Apreciem sprijinul din proprie initiativa.

Invatare

Suntem dornici sa aflam rapid lucruri noi. Acumulam din experientele noastre si suntem la curent cu ale altora. Facem schimb de cunostinte, bune practici si inovam aplicandu-le. Contactele cu mari personalitati si participarea la congrese constituie o normalitate. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

Mentorat

Este dificil sa armonizezi ego-urile, dar e un exercitiu din care invatam zilnic. Oamenii nostri experimentati din toate departamentele fac traininguri interne cu angajatii mai tineri entuziasti, ambitiosi si consecventi. Astfel sustinem dezvoltarea profesionala, imbunatatirea cunostintelor si transmiterea acestora in organizatie.

Meritocratie

Sansa afirmarii este importanta pentru multi dintre noi. Incurajam personalitatile puternice si exprimarea lor, lucru important in pastrarea verticalitatii. Permanent identificam si motivam oameni talentati, cu idei si cu initiativa. Chiar daca promovarea ierarhica a tuturor este imposibila, cautam sa le satisfacem asteptarile sau sa le oferim un plan serios de cariera.