///**/

Ridicare pleoape

de | Blog

Blefaroplastia superioară, cunoscută și ca intervenția de ridicare a pleoapelor, înlătură excesul de tegument sau de grăsime de la nivelul pleoapelor superioare, corectând astfel aspectul de „ochi căzuți”.

Blefaroplastia readuce câmpul vizual la un nivel optim, poate reda privirii un aspect întinerit chiar și cu 10 ani și nu în ultimul rând, după intervenția de ridicare pleoape, femeile pot aplica din nou eyeliner și se pot machia fără ca fardul să se împrăștie la nivelul pleoapei.

Cât țin rezultatele operației de ridicare pleoape?

Deoarece procesul de îmbătrânire este unul continuu, nu este exclus ca în timp să fie nevoie de o altă intervenție de blefaroplastie superioară. În majoritatea cazurilor, vorbim de trecerea a 10-15 ani.

Sunt pacienți care au o componentă genetică/familială și astfel au o tendință biologică de a li se lăsa pielea destul de repede.

Care este diferența dintre blefaroplastia chirurgicală și blefaroplastia non-chirurgicală cu laserul CO2?

Blefaroplastia superioară chirurgicală se realizează cu anestezie locală, nu necesită spitalizare continuă și durează aproximativ o oră. După intervenția de ridicare pleoape, pacientul rămâne sub atentă supraveghere aproximativ 1-2 ore, după care poate merge acasă, respectând recomandările primite. 

Intervenția chirurgicală de ridicare a pleoapelor îndepărtează semnificativ excesul de grăsime și piele de la nivelul pleoapei superioare.

Blefaroplastia non-chirurgicală cu laserul CO2 asigură de asemenea, un rezultat de lungă durată împotriva laxității pielii din zona ochilor. În București, la Spitalul Zetta această intervenție minim invazivă se realizează cu laserul CO2 Edge One.

Intervenția de ridicare pleoape realizată cu laserul CO2 se realizează în cabinet, iar pacientului i se va aplica în prealabil cremă anestezică pentru a reduce disconfortul la minim.

Trebuie să țineți cont de faptul că puteți să apelați la blefaroplastia non-chirurgicală cu laserul CO2 doar dacă prezentați o laxitate ușoară și riduri fine la nivelul pleoapelor.

De ce să apelezi la operația de ridicare pleoape?

Blefaroplastia superioară îmbunătățește semnificativ calitatea vieții, câmpul vizual și redă vitalitate zonei. În plus, fie că intervenția este chirurgicală sau realizată cu laser, va crea din nou condiții optime pentru aplicarea machiajului.

Intervenția de ridicare a pleoapelor are o recuperare scurtă și ușor de gestionat, activitățile putând fi reluate în 3-5 zile post-operator, iar cicatricile se vor transforma într-o linie albă foarte subțire și vor fi greu sesizabile.

În același timp, elementul principal care face ca operația de ridicare pleoape să merite este faptul că redă tinerețea chiar și cu 10 ani.

Pentru rezultate bune este esențial să apelați la un medic experimentat și foarte priceput. Zona ochilor este extrem de sensibilă și necesită o abordare delicată pentru un rezultat plăcut din punct de vedere estetic și o procedură sigură.

Este intervenția de ridicare pleoape dureroasă?

Blefaroplastia superioară este o intervenția minim invazivă ce afectează doar suprafața pielii, fără a fi realizate tăieturi adânci, astfel că nu este dureroasă. De asemenea, recuperarea post-procedură este relativ ușoară, iar orice durere poate fi gestionată cu analgezicele prescrise de medicul curant.

Programează  o consultație preliminară la un un medic specialist din cadrul Spitalului Zetta pentru a afla dacă intervenția de ridicare pleoape este una potrivită pentru tine!

Tratamentul chirurgical pentru sindromul tunelului carpian

Sindromul de tunel carpian (cunoscut și ca sindromul de canal carpian) apare atunci când nervul median este comprimat la nivelul tunelului carpian, tunel format din ligamente și oase carpiene.  Sindromul de tunel carpian se manifestă prin amorțeală, furnicături și...

Tratamentul chirurgical al ginecomastiei

Creșterea în volum a sânilor la bărbați este cunoscută și ca ginecomastie. Aceasta este cauzată de excesul de grăsime localizată la nivelul sânilor, de dezvoltarea în exces a țesutului glandular sau de o combinație între grăsime excesivă și țesut glandular.  Ce este...

Tot ce trebuie sa știi despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Acid hialuronic pentru buze! WOW, e o rețetă specială care face multe persoane fericite. Acidul hialuronic în buze duce la augmentarea acestora pentru un aspect mai plin și mai tânăr prin refacerea conturului (pentru a estompa liniile fine) și prin refacerea...

Reducția mamară

Ce este reducția mamară Intervenția de reducție mamară este o procedură chirurgicală în folosul pacientelor cu sâni care au aspect inestetic: sunt mari, lăsați (ptoză mamară) și grei. Prin operația de micșorare a sânilor se elimină grasimea (țesutul adipos), tesutul...

Injectări cu toxină botulinică

Injecțiile cu botox ajută la diminuarea ridurilor de pe frunte, a ridurilor dintre sprâncene și a celor de la marginea externă a ochilor. Tratamentul este rapid și eficient. Rezultatele se văd după 2-3 zile și se mențin cam jumătate de an, iar planul se poate repeta...

5 ani de botox

Ce injectări ați ales să faceți în cei 5 ani? În cei 5 ani am ales botox pentru toate cele 3 zone ale feței. Au fost dureroase? Având în vedere că mi-a fost aplicată cremă anestezică, procedura în sine nu a fost foarte dureroasă. Substanța însă îmi provoca o mică...

Blefaroplastia Inferioară

Chirurgia pleoapelor inferioare, numită și blefaroplastie inferioară este o intervenție ce îmbunătățește aspectul de la acest nivel și oferă ochilor un aspect întinerit. Spre deosebire de blefaroplatia superioară care are ca scop îndepărtarea surplusului de tegument...

Botox riduri

Botoxul este forma purificată a toxinei botulinice, o proteină produsă de bacteria anaerobă numită Clostridium Botulinum, care apare în carnea stricată și în conservele expirate. Dacă este consumată, toxina devine o otravă puternică, dar injectată în cantități mici...

Reducție mamară

Ce este hipertrofia mamară Hipertrofia mamară nu este o boală, ci o stare a sânilor: ea reprezintă creșterea excesivă în volum și în greutate a acestora. Consecința directă este întinderea și relaxarea ligamentelor care susțin glanda mamară, orecum și a pielii...

Botox frunte

Ridurile de la nivelul frunții sunt cauzate atât de înaintarea în vârstă, cât și de gesturile de expresie care sunt destul de greu de controlat. Ridurile de pe frunte pot fi riduri dinamice, cunoscute și ca riduri de expresie și își fac apariția în momentul în care ne...