///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Ovidiu Grecu

CHIRURGIE PLASTICA

Dr. Ovidiu Grecu

CHIRURGIE PLASTICA

Medic Primar

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Ovidiu Grecu, cu peste 24 de ani de experienta, este specialistul Clinicii Zetta in Chirurgia Estetica a Sanului si Chirurgia Secundara a Sanului.

Nu ii plac titlurile pentru ca rezultatele vorbesc despre talentul si experienta dumnealui, dar trebuie sa va spunem ca este medic primar in Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgia Reconstructiva si este primul chirurg estetician din Romania care a adus in dezbatere conceptul „chirurgie estetica responsabila”. Dincolo de frumusetea unui rezultat, dr. Ovidiu Grecu este focusat pe stabilitatea acestuia in timp si pune pe primul loc sanatatea pacientului.

Si-a dorit sa opereze din clasa a VII-a si a urmat exemplul fratelui sau, reputat profesor de Ortopedie si sef de clinica. Ii plac provocarile, este pasionat de reconstructiile mamare si operatiile de chirurgie secundara care presupun imaginatie, creativitate, experienta si aduc acel fior al rezultatului uluitor.

O cronica si exersata dragoste pentru profesie, de acest „simptom” sufera dr. Ovidiu Grecu! Pentru rezultate excelente, contati pe dumnealui la Clinica Zetta!