///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Mihaela Panduru

DERMATOLOGIE

Dr. Mihaela Panduru

DERMATOLOGIE

Medic Primar

Medic primar Dermato-Venerologie

Pasiunea pentru medicina a doamnei doctor Mihaela Panduru, medic primar Dermato-Venerologie a pornit devreme, inca din copilarie. „Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu medic”, recunoaste ea. Pentru aceasta a invatat mult si continua sa invete deoarece crede ca nu este suficient sa fii doar medic, ci este bine sa fii un medic bun pentru a putea ajuta pacientii.

Dupa terminarea Facultatii de Medicina a urmat rezidentiatul in specialitatea Dermatovenerologie, un master in genetica si apoi un doctorat in medicina. A acumulat experinta prin obtinerea de burse de pregatire in tari precum Finlanda si Olanda.

De-a lungul parcursului profesional a dobandit competente de chirurgie dermatologica, dermatoscopie, laserterapie si dermato-cosmetica, fiind practic un medic dermato-venerolog ce poate aborda orice afectiune situata la nivelul pielii, mucoaselor, parului si unghiilor.

Informatiile acumulate le transmite, cu drag, mai departe, medicilor rezidenti si studentiilor  prin activitatea didactica pe care o are, dar si colegilor, fiind invitata sa prezinte la conferinte nationale si internationale.

Considera ca este o persoana norocoasa pentru ca, asa cum declara ea „nu simt ca muncesc, ci ca ma incarc cu energia pozitiva care ma face sa merg mai departe”. Crede ca pacientii din tara noastra au nevoie de servicii medicale mai bune, educatie, respect si sustinere din partea personalului medical.

La Spitalul Zetta o puteti intalni si cu siguranta o sa descoperiti si „omul-pansament-pentru-suflet”, nu doar profesionistul.