///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Marius Popescu

SENIOR WORKING/ASSOCIATED PARTNER

Dr. Ana Căruntu

SENIOR WORKING/ASSOCIATED PARTNER

Medic Specialist

Medic specialist chirurgie orala si maxilo-faciala

Doctor in Stiinte Medicale, Sef de Lucrari la Universitatea Titu Maiorescu, Disciplina Chirurgie Orala si Maxilo-faciala

Dr. Ana Caruntu este absolventa a Facultatii de Medicina Generala, UMF “Carol Davila” in 2005 si a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul aceleiasi universitati in anul 2009.

Are o experienta clinica de peste 10 ani in domeniul Chirurgiei OMF. Practica medicala se imbina armonios cu cercetarea stiintifica in domeniul afectiunilor oncologice oro-maxilo-faciale si cu activitatea didactica de pregatire a studentilor si a medicilor rezidenti.

Dr. Ana Caruntu a efectuat numeroase stagii de pregatire in clinici de renume din strainatate: Facial Reanimation Program Milano, Italy (EACMFS Obwegeser Scholarship, 2019); Orthognatic Surgery Fellowship Brugge, Belgium (EACMFS Leibinger Prize, 2017); Head and Neck Surgery, Beth Israel Hospital, NY, USA (visiting doctor, 2013); Head and Neck Reconstructive Surgery Brussels, Belgium (visiting doctor, 2012).

In 2020 a sustinut teza de doctorat cu titlul “Studiul unor indicatori imunologici si ai inflamatiei in carcinomul spinocelular din sfera oro-maxilo-faciala – realizarea unui nou algoritm de predictie”. De asemenea, a publicat un numar important de carti de specialitate si articole stiintifice in reviste indexate in baze de date internationale/ISI si a participat cu lucrari stiintifice la numeroase congrese si conferinte nationale si internationale.

Este membra in Societatea Europeana de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala (EACMFS), AOCMF, precum si in Societatea Romana de Chirurgie Orala si Maxilo-faciala si Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva.