///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Iulian-Daniel Vîlcioiu

ORTOPEDIE | CHIRURGIA MAINII

Dr. Iulian-Daniel Vîlcioiu

ORTOPEDIE | CHIRURGIA MAINII

Medic Specialist

Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie, supraspecializat in Chirurgia Mainii

„Mana este o prelungire a mintii”, sustine cu fervoare in glas si lumina in priviri dr. Iulian-Daniel Vilcioiu, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, supraspecializat in Chirurgia Mainii. Este intre foarte putinii chirurgi romani care efectueaza artroscopii de pumn si care trateaza prin tehnici minim invazive problemele mainii si ale articulatiilor. 

Dintotdeauna i-a placut mirosul de spital. Era fascinat de dedicarea mamei pe care o surprindea mereu si mereu cu vizite in cabinetul ei din Dragasani, unde profesa ca medic de familie. Parca traia alaturi de-o pasare intr-o colivie de aur, atat de absorbita era dansa de meserie si el de curiozitate pura alergand spre cunoastere.

Dupa ani si ani de studiu pe care putem zice ca i-a inceput de cand se stie, stagii in Germania, Austria, Spania, Ungaria si cursuri in Elvetia, Italia, Spania, Ungaria, colegul nostru a calatorit prin multe destine pastrandu-si fascinatia pentru chirurgia mainilor (chiar, unde ar fi fost oamenii pe calea evolutiei speciilor fara ele?!). 

Nu singur, ci in echipa cu alti profesionisti redutabili are grija de pacienti. E invatat sa coopereze total de cand avea propria trupa rock. Adancit in ganduri si capacitat la maximum trateaza dr. Vilcioiu orice problema, careia se straduieste sa-i ofere solutii de ultima generatie. Credinta in el o are, increderea oamenilor o mentine fiind la inaltime clipa de clipa.