///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Iulia Muraru

CHIRURGIE PLASTICA | CHIRURGIA MAINII

Dr. Iulia Muraru

CHIRURGIE PLASTICA | CHIRURGIA MAINII

Medic Specialist

Medic specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Iulia Muraru ar fi putut fi pictor Iulia Muraru. Este specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din 2016, dar in Buzaul natal pasiunea pentru Stiintele Vietii i-a venit din zorii scolii. Olimpica la Biologie ani la rand, visul pentru Medicina i-a fost consolidat de profesoara care o pregatea pentru performanta. In paralel isi antrena vocatia, poate fara sa stie, in fata sevaletului.

Pan’ la final de liceu a tot combinat culori gasind incantare si construind posibilitati. „Pictura si chirurgia plastica sunt complementare, in ambele trebuie sa simti, sa creezi si sa respecti proportii”, spune dna doctor.

Meseria dansei „necesita disciplina si echilibru, e locul unde dorintele si nevoile pacientului sunt inainte de orice”. Acesta e crezul care o tine dreapta in profesie, laolalta cu moderatia si cu bunul simt. Un chirurg ajunge maiastru nearzand etape, construind atent rutina si plamadind harul vegheat de echipa. Iar la Spitalul Zetta tocmai echipa e cea care, suma a valorilor individuale redutabile, ofera INCREDERE pacientilor.

Si ce poate fi mai frumos pentru doamna dr. Muraru decat sa aiba sansa sa lucreze deseori impreuna cu sotul, dr. Dragos Muraru, medic primar in aceeasi specialitate?! Pe langa intelegere si ascultare reciproce, doua inimi vibreaza impreuna pentru orice impunsatura de ac. De nepretuit!