///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Ina Petrescu

CHIRURGIE PLASTICA | CHIRURGIA MAINII

Dr. Ina Petrescu

CHIRURGIE PLASTICA | RECONSTRUCTIE SANI

Medic Primar

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Zi de zi dr. Ina Petrescu, medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, intra pe terenul Spitalului Zetta ca jucatorul in plus in eternul meci dintre Fericire si Suferinta. Tine mereu cu prima, evident, si pune multa energie in tot ce face. Si-o extrage din calatorii, din yoga, din alergare si din plimbarile dese cu bicicleta.

Dr. Petrescu are mereu un vibe la cote inalte, care-i da imbold sa-si urmeze pasiunea de-a fi de partea binelui. Asa a acumulat cunostinte avansate in centre de excelenta din Marea Britanie si Brazilia, a devenit doctor in stiinte medicale si a fost medaliata cu aur la Geneva obtinand un patent pentru o metoda de studiu a melanomului cu ajutorul nanotehnologiei.

E foarte pasionata de reconstructiile mamare minim-invazive si de remodelarile corporale dupa pierderi masive de greutate. De altfel, operatiile de body lifting total care includ intr-o singura interventie brahioplastie, mastopexie, toracoplastie, abdominoplastie circumferentiala si liftingul coapselor se efectueaza intr-un procentaj mare la Spitalul Zetta.