///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Cristina Berbecar Zeca

CHIRURGIE PLASTICA

Dr. Cristina Berbecar Zeca

CHIRURGIE PLASTICA

Medic Specialist

Medic Specialist Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgia Reconstructiva

Daca multi doctori se specializeaza dupa ce isi evalueaza anii de studii, abilitatile si afinitatile, doamna doctor Cristina Berbecar-Zeca a pariat pe Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgia Reconstructiva dinainte de a intra la facultate.

Pana sa ajunga, firesc, medic specialist redutabil, a fost, de fapt, vis si vocatie, adica mult mai mult decat o alegere. Plus acel fior launtric si asteptat al reusitei, care nu-i lasa loc de intors spre alte tentatii aparute in calea destinului profesional.

In tratamentul cancerelor cutanate a avut parte de initiere in Italia, Ungaria si Polonia, pe cand era studenta cu bursa de merit. Sutele de garzi la Urgenta au maturizat-o prin cazuistica variata in situatii limita, iar participarile la marile congrese – cu multe lucrari premiate! – i-au dat incredere.

Daca acasa e implinita ca om (avand doi copii minunati si un sot impecabil, medic internist), la Spitalul Zetta simte ca e-n cea mai buna varianta profesionala posibila. Asta-i fericirea!, de fapt: sa ai bucuria ca menirea sa-ti fie meseria pe care s-o-ncepi cu putere si cu zambet zi de zi!