///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Costin Romeo

O.R.L.

Dr. Costin Romeo

O.R.L.

Medic Primar

Medic Specialist – chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva

Rabdarea si perseverenta, plus munca staruitoare sunt pilonii carierei doamnei dr. Alina Mitcan, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Pana sa devina un membru de baza in Spitalul Zetta a parcurs un drum sinuos depasind tenace orice bariera.

Destinul i-a fost marcat de iubirea fata de oameni. Aceasta a impins-o catre ceea ce dansa numeste atributele Zetta: „Atentie, Concentrare, Atitudine, Precizie, Meticulozitate, Seriozitate, Delicatete, Naturalete, Finete, Orientare, Disciplina, Implicare, Credinta, Performanta”.

O femeie-chirurg „trebuie sa fie energica”, iar puterea si-o extrage din fiecare caz rezolvat si din acumularile rezultate din reusitele in echipa. Destinul profesional al doamnei dr. Mitcan mai are de pictat foarte multi zori in viitorurile multor semeni.

La putin peste un deceniu de la startul rezidentiatului a acumulat cunoastere, a capatat fler, este mereu gata de sacrificiu. Si a primit mereu si mereu rasplata suprema asteptata de orice medic bun: INCREDEREA pacientilor.

Dr. Alina Mîtcan
Dr. Alina Mîtcan