///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Bogdan Măciuceanu

CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA

Dr. Bogdan Măciuceanu

CHIRURGIE PLASTICA, ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA

Medic Primar

Medic primar în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în științe medicale chirurgicale, asistent universitar în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti

Dr. Bogdan Măciuceanu este Doctor în Științe Medicale Chirurgicale din anul 2009, Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă şi Asistent Universitar în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti.

După absolvirea în 2003 a Facultății de Medicină a UMF Carol Davila din Bucureşti și-a început pregătirea profesională în Specializarea Chirurgie Generală în Centrul Universitar Constanța urmând ca din anul 2005 să înceapă specializarea ca Medic rezident în Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă și activitatea didactică în calitate de preparator universitar în Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara.

În anul 2006 devine preparator Universitar al UMF Carol Davila București și medic rezident în cadrul departamentului de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă în Clinica de Chirurgie Plastică și Arsuri SCUC Grigore Alexandrescu unde a acumulat o importantă experiență în patologia reconstructivă, malformativă și traumatică a copilului.

Din anul 2008 s-a alăturat echipei conduse de către Prof. Univ. Dr. Ioan Lascăr ca Asistent universitar al UMF „Carol Davila” inițial ca medic rezident iar mai apoi ca medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.