///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Raluca Berheci

CHIRUGIE PLASTICA | CHIRUGIE ESTETICA | MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA

Dr. Raluca Berheci

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Ia legatura cu medicul:

Medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

„Curiozitatea naste fascinatii care pot tine toata viata”, spune dr. Raluca Berheci cu linistea-i din glasul bland si robust ce se-asorteaza cu chipu-i luminos. Potrivit dansei, medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, inceputu-i in profesie a aparut la un loc cu mirarile din copilarie despre corp, minte si legaturile dintre ele. Unele-s vii si-acum, altele raman perene de-a dreptul.

E-un om care se daruieste in sprijinirea multor destine. Totu-i vine din inima. Ca s-ajunga maiastra e dintotdeauna pasionata si energica, curioasa in cautari de raspunsuri precise. Pentru ca meseria ii e meticuloasa, imbinare de tehnica si arta, isi ia motivatia necesara din provocari. La care adauga multa empatie, cheia devenirii in aceasta cea mai nobila intreprindere accesibila unui om, aceea de doctor.

Doamna doctor Berheci vede munca-i staruitoare ca pe-o calatorie. Nicio zi nu seamana cu alta pentru ca fiecare corp in care patrunde e-un colind unic. De-aici si dorinta de-a-si imbogati mereu viata personala: „Estetica si armonia sunt foarte diferite de la o cultura la alta, dar asta ma indeamna sa ma bucur mereu de frumusetea diversitatii”