///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Ioana Andreescu

DERMATO-VENEROLOGIE

Dr. Ioana Andreescu

Medic specialist Dermato-Venerologie

Ia legatura cu medicul:

Medic specialist Dermato-Venerologie

Chiar daca este ferm convinsa ca „frumusetea vine din interior”, dr. Ioana Andreescu, medic specialist Dermato-Venerologie, considera ca exteriorul e o parte a grijii de sine. Iar cand sinele nu mai poate face fata, apar profesionistii ca ea si centrele precum Spitalul Zetta.

Dintotdeuna si-a dorit sa devina medic, dar specialitatea a atras-o decisiv in ultimul an de facultate atunci cand a parcurs modulul dedicat. Pielea este cel mai intins, mai voluminos si mai greu organ al omului, avand o patologie complexa si provocatoare, care necesita atat pregatire chirurgicala, cat si estetica, cosmetica sau farmacologie.

Dr. Andreescu parcurge zi de zi trasee complicate in aceasta lume neconventionala, in care trebuie sa fie creativa, calma si perfectionista. Iar cum noutatile se tin lant, dansa reuseste sa gaseasca surse de energie pentru a le absorbi. Are cursuri si specializari facute in tot Vestul Europei, plus o practica bogata unde asorteaza fler, bucurie si stiinta pura. Cautati-o, veti deveni nu doar mai sanatosi, ci si mai bogati!