///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Emanuel Albu

CHIRURGIE PLASTICA

Dr. Emanuel Albu

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Ia legatura cu medicul:

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Albu a absolvit in 1996 Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, Bucuresti, ocupand la Concursul National de Rezidentiat, din februarie 1997, a treia pozitie de Chirurgie Plastica din 8 scoase la concurs in acel an. A devenit medic specialist in 2002 si medic primar in 2008.

Dr. Albu este membru al Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti de la infiintarea ei in 1998. Incepand din anul 2000, a devenit treptat responsabil cu reconstructia partilor moi in afectiunile traumatice si oncologice ale extremitatilor, bucurandu-se de sprijinul si aprecierea Domnilor Prof. Dr. Mihai Nicolescu, Prof. Dr. Dumitru Stanculescu, Prof. Dr. Radu Radulescu si Prof. Dr. Catalin Carstoiu. Aceasta munca a stat la baza tezei de doctorat incheiata in 2010.

In aprilie 2014, Emanuel Albu a avut privilegiul de a deveni bursier al Fundatiei Minerval condusa de Domnul Dr. George Serban, fiind acceptat ca “visiting phisician” la Division of Plastic Surgery, Penn Medicine, University of Pennsylvania, Hospital of the University of Pennsylvania, Perelman Center For Advanced Medicine, Pennsylvania Hospital si Penn Presbyterian Medical Center in Philadelphia.

In octombrie 2014, Dr. Albu a publicat la Editura Universitara „Carol Davila” monografia Reconstructia Partilor Moi ale Extremitatii Inferioare. Dintre domeniile de cercetare ale ultimilor 10 ani fac parte drenajul lambourilor veno-neuro-cutanate, reperfuzia grefelor compozite si utilizarea terapiei cu presiune negativa continua in chirurgia acuta si electiva a partilor moi.

Dr. Albu este coordonatorul “Subprogramului de reconstructie mamara dupa afectiuni oncologice prin endoprotezare” la nivelul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.