///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Dragoș Zamfirescu

CHIRURGIE PLASTICA | CHIRURGIA MAINII | RECONSTRUCTIE SANI

Dr. Dragoș Zamfirescu

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Ia legatura cu medicul:

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Dragos Zamfirescu, medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, e imposibil de caracterizat in cateva randuri. Ii place cuvantul GRIJA – suna atat de simplu! – pentru ca aduna in el toata candoarea, pasarea si inteligenta de care este capabil.

Pacientii si colegii remarca la dansul altruismul, dedicarea, flerul si vasta cunoastere. Cat despre munca-i staruitoare, o vede ca pe “un elogiu adus Divinitatii care ne inspira, ne energizeaza si ne lumineaza”. Pionieratul inseamna asumare, compasiunea inseamna omenesc, nemila de sine este egala cu daruirea. Asa se pastreaza vii si puternice telurile divine si aspiratiile elevate!

“Dr. Z” si echipa Spitalului Zetta cuceresc zilnic “terenuri” dificile, micrometru cu micrometru. E cea mai grea croiala din cate exista, in care se reinventeaza biomecanica prin operatii la microscop, se “innadesc” artere subtiri cat un fir de par, se muta parti din corp ce devin functionale in zone de negandit. Orice interventie ține ore si e o proba unica de fiecare data. Microchirurgia are ea insasi estetica ei, apoi Chirurgia Plastica vine si o completeaza la suprafata.

“Suntem fericiti ca realizam ceva extraordinar care ne consolideaza increderea in noi insine. Individualismul si egoismul sunt anulate de aceasta stare de abnegatie. Medicina nu se practica in solitar. Vigoarea tainica si energia oculta a fiecaruia sunt focalizate pentru a face bine aproapelui”, este convins dr. Zamfirescu. Rutina dansului, coplesitoare pentru multi, e acest Paradis din care nu poate fi izgonit. Asta-i daruirea fara conditii catre Dumnezeu, dupa care vine Zambetul omului, rasplata suprema a oricarui medic. Unii ar putea spune ca-i un cliseu. Nu e! Pentru ca vine din suflet, iar vorbele si privirile mangaie inima cu energie vie.