///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Dragoș Muraru

CHIRURGIE PLASTICA | CHIRURGIA MAINII

Dr. Dragoș Muraru

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Ia legatura cu medicul:

Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Dr. Dragos Muraru este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din anul 2020 si doctor in medicina din 2016. Are ochi patrunzatori, inima tare si maini antrenate pentru miscari delicate, iar toate acestea i-au permis sa ajute mii de semeni rezolvand cazuri complicate, unele aparent imposibile, intr-o cariera spectaculoasa.

In paralel, dr. Muraru s-a dedicat si cunoasterii pure, studiilor experimentale in laboratoare de prestigiu din tara si din strainatate si a urmat mai multe cursuri de perfectionare in microchirurgie si chirurgie estetica in centre internationale de referinta (Belgia, Spania, Italia etc.).

Dar sanctuarul sau – intr-o specialitate care imbina stiinta medicala cu arta – este sala de operatii, locul unde omenescul si providentialul se intalnesc. Gratia dobandita in multii ani in care a devenit un salahor al binelui se iubeste cu veneratia adusa de dansul corpului omenesc rezultand bucuria reusitei.

Un profesionist bogat in lucrari excelente, pasionat de microchirurgia reconstructiva, „are darul sa te transforma atat pe interior, cat si la exterior”, dupa cum spunea o pacienta fericita. Incercati: merita, meritati.