///**/

Spitalul ZETTA

Dr. Alexandru Stoian

CHIRURGIE PLASTICA SI RECONSTRUCTIVA

Dr. Alexandru Stoian

Medic specialist Chirugie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

Ia legatura cu medicul:

Medic specialist Chirugie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva

„Recunostinta din privirea omului vindecat e rasplata suprema pentru mine. Ma inalta, pur si simplu”, spune dr. Alexandru Stoian despre cel mai important beneficiu al meseriei sale. Daca aproape orice copil vrea „sa se faca doctor”, pentru colegul nostru decizia a prins contur de la opt ani, cand a avut o experienta vocationala pozitiva cu un ortoped pediatru care i-a vindecat maiastru o fractura la antebrat.

Intre timp a evoluat suprarealist. E medic specialist in Chirugie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. O titulatura spectaculoasa care are in spate sacrificiu de sine, talent si stiinta. Dar ce-l fascineaza pe domnul doctor in domeniul sau sunt complexitatea, eleganta si inovatia. Nu oricine poate fi migalos si rezistent stresului si provocarilor.

Totodata, la curent cu tendinte tehnologice si cu tehnici delicate, apoi concentrat ore-n sir la microscopul operator manipuland fin instrumentar de avangarda. Experientele acumulate la mari spitale din tara si din Europa, plus propriile descoperiri l-au determinat sa aiba si o bogata activitate stiintifica si pedagogica.

Iar cum in medicina de top timpul muncii e aproape tot timpul, seara de seara vine rasplata sub forma de surasuri sincere de la marii sai dragi fani: sotia si fiul.