///**/

Servicii Spitalul Zetta

Lifting corporal total

Liftingul corporal imbunatateste forma si tonusul tesutului aflat sub piele si grasime. Sunt indepartate pielea in exces (care atarna) si cutele de grasime determinate partial de elasticitatea scazuta a tesutului. Un corp bine tonifiat, cu un contur definit, este adesea rezultatul unei diete sanatoase si a exercitiilor fizice. Insa, miscarea nu poate da intotdeauna rezultatele dorite in cazul persoanelor care au pielea laxa (flasca) si forme slab definite.

Inaintarea in varsta, efectul razelor solare, al sarcinii sau fluctuatiile semnificative in greutate, precum si factorii genetici, pot contribui la o elasticitate deficitara a tesuturilor si pot duce la coborarea (lasarea) abdomenului, a feselor, a coapselor sau a bratelor.

Daca va doriti un contur corporal mai ferm si mai tineresc, atunci liftingul corporal total poate fi o solutie pentru a va atinge scopul.

Interventia imbunatateste forma si tonusul tesuturilor, indeparteaza pielea si grasimea in exces (care atarna) determinate in parte de slaba elasticitate tisulara. In plus, procedura poate imbunatati suprafata tegumentara neregulata, cu aspect de coaja de portocala, cunoscuta sub denumirea de celulita.

Un lifting corporal poate include urmatoarele zone:

  • Zona abdominala, local sau extinzandu-se in lateral si in spate
  • Fese, ce pot fi coborate, aplatizate sau de forma inegala
  • Zona inghinala, ce poate cobori spre fata interna a coapsei
  • Coapse, incluzand portiunea interioara, exterioara, posterioara sau circumferential.

Indicatii:

Liftingul corporal total nu este destinat eliminarii grasimii in exces. Doar lipoaspiratia poate elimina depozitele de tesut adipos in exces, acolo unde pielea are elasticitate buna si este capabila sa se adapteze noului contur corporal. In cazurile in care elasticitatea pielii este slaba, se recomanda o combinatie intre liposuctie si lifting corporal.